AMK "ZASTAVA"

USLOVI KORIŠĆENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

< Povratak na uvodnu stranu

Pristup i korišćenje sajta

Vaš pristup, kao i korišćenje ovog internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite internet sajt.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt, logotipi, grafika, slike i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo AMK "Zastava" ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno.
AMK "Zastava" će zaštititi svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Upotreba sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, AMK "Zastava" se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu.
Takođe, AMK "Zastava" ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.
Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste.
Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen vašoj situaciji.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. AMK "Zastava" nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Izmena uslova korišćenja

AMK "Zastava" može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Kolačići (Cookies)

Ovaj sajt prikuplja standardne informacije za logovanje uključujući Vašu IP adresu, tip pretraživača i jezik, kao i vreme pristupa. Ne prikupljamo niti čuvamo pojedinačne kukije pomoću kojih bi se moglo doći do ličnih podataka posetioca.

Prikupljanje i obrada ličnih podataka

Kao posetilac niste obavezni da dostavite svoje lične podatke da biste koristili ovaj veb-sajt. Bez obzira na navedeno, ovaj veb-sajt može da prikuplja lične podatke koje posetioci dobrovoljno dostavljaju. Prikupljanje neophodnih ličnih podataka se vrši samo u svrhu kontaktiranja sa vlasnikom sajta putem kontakt formulara na veb-sajtu. Prikupljanje vaših ličnih podataka obavlja se u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Podaci su zaštićeni od neovlašćene upotrebe i biće korišćeni isključivo za odgovor na vaša pitanja. Za bilo koju drugu svrhu osim ako to nije Zakonom predviđeno, vaši lični podaci koje ste nam dostavili putem kontakt forme neće biti korišćeni.

Period čuvanja ličnih podataka

Veb sajt AMK "Zastava" ne sadrži sistem za prijavu korisnika. Posetilac veb-sajta dobrovoljno dostavlja neophodne podatke samo u slučaju da putem kontakt forme želi nešto da nas pita ili da svoj komentar ili primedbu.

Društvene mreže

Ovaj veb-sajt može da koristi aplikacije ili usluge za društvene mreže koje vam omogućavaju da delite sadržaje sa drugim korisnicima. Bilo koji lični podatak ili druga informacija koju možete podeliti putem aplikacija za društvene mreže može biti pročitana, prikupljena ili korišćena od strane drugih korisnika aplikacija za društvene mreže nad kojima uopšte nemamo kontrolu. Zbog toga ne možemo biti odgovorni za korišćenje, zloupotrebu ili neprikladnu upotrebu bilo kog ličnog podatka ili drugih informacija koje ste podelili putem aplikacija za društvene mreže.

Bezbednost informacija

Imamo na raspolaganju komercijalne standarde tehnologije i operativne sigurnosti da zaštitimo sve informacije koje nam posetioci obezbeđuju putem veb-sajta od neovlašćenog pristupa, otkrivanja, izmene ili uništavanja.

Zaštita privatnosti dece

Uvažavamo zaštitu privatnosti dece u interaktivnom onlajn svetu. Ovaj veb-sajt nije namenjen deci mlađoj od 15 godina. Naša politika zabranjuje prikupljanje ili zadržavanje podataka o osobama mlađim od 15 godina.